Video's over onze projecten

Op onze YouTube pagina kun je diverse video's bekijken over onze projecten in Kenia. De video's zijn gemaakt door enkele studenten van Hogeschool Zeeland in Vlissingen.
Klik op het YouTube icoontje hier rechtsboven en bekijk ze alle vier.   Webwinkel in gebruik genomen

Neem eens een kijkje in onze webwinkel. De winkel is nu geopend en er zijn nu een groot aantal prachtige sieraden te koop, die gemaakt zijn door vrouwen

Lees meer: Webwinkel in gebruik genomen

 

Kettingen te koop bij verschillende winkels

De kettingen uit de nieuwe collecties van Funds for Hope! zijn ook te koop in diverse winkels in Goes, Ouwerkerk, Westdorpe (ZLD).
Adressen:

Lees meer: Kettingen te koop bij verschillende winkels

Verkoopdagen

Op verschillende zaterdagen organiseren wij een grote verkoopdag van sieraden, houtsnijwerk en andere producten uit kenia.

De opbrengst van deze producten komt volledig ten goede aan de projecten van Stichting funds for Hope!

Kijk in de agenda voor de data.
 

Nieuwe Video: 'Education'Op deze video brengen de sponsorkinderen een 'poem' (soort gedicht) ten gehore. Deze zijn in Kenia zeer populair, er worden zelfs schoolwedstrijden gehouden welke klas of school de mooiste poems kan opzeggen, Door middel van poems worden kinderen belangrijke principes aangeleerd (belang van scholing, hygiëne en voeding) of gewaarschuwd tegen gevaren (HIV/Aids, alcoholmisbruik, drugs, uitbuiting en misbruik). Deze poem benadrukt het belang van scholing (education).

Video van funds for Hope! op YouTube.


Sinds kort staat er een korte video van FFH op YouTube. Het is een impressie van het bezoek aan een school in de buurt van Mombasa, waar we houten puzzels hebben uitgedeeld die in Nederland door verschillende mensen bijeengebracht waren.
 
MCRC
sponsor
doneer
feed